Emoció màxima a Senyera

Amb poc més de 1.000 habitants, la localitat de Senyera (la Ribera Alta), respira colombicultura pels quatre costats. Este municipi compta amb un club local disposat sempre a treballar per este esport valencià, assegurant no només el present, sinó també el futur gràcies a la implicació dels més menuts en totes les activitats que tenen al seu abast.

Enguany, el Concurs local de Senyera té, a més, un afegit molt especial. I és que la competició passa a ser també un memorial en honor a Miguel Àngel Tomàs, un enamorat de la colombicultura que va dedicar gran part de la seua vida a treballar amb xiquets i joves, transmetent-los la mateixa estima que ell tenia pels coloms.

La resposta al I Memorial Miguel Àngel Tomàs ha estat excel·lent, amb gran nombre de participants en el concurs local que se celebra des de fa ja moltes dècades. Cal destacar el meravellós ambient que es va veure el dia de la presentació i ‘acople’. Un escenari magnífic on la competició i l’amistat caminen juntes de la mà.

Enguany, Luis Pulido i el local José Antonio Garcia seran els encarregats d’arbitrar les proves puntuables. El primer va destacar de Senyera ser “un poble molt xicotet, però que l’afició quasi la triplica”. Per la seua part, una vegada finalitzada la solta, Garcia va fer una valoració d’esta, assenyalant que ja ho tenien tot preparat per les proves puntuables.

Podeu descobrir tots els detalls de la jornada de presentació al següent vídeo.

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *