La Lliga CaixaBank de raspall femení torna a ADN Valencià

L’esport de la vaqueta té una cita amb ADN Valencià el pròxim dijous 24, dia de Sant Joan. Un dia festiu en què la pilota valenciana serà la gran protagonista a les nostres plataformes. I ho serà gràcies a la ronda de semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall femení, una competició que arriba al seu tram final amb màxima emoció i expectació després del gran nivell que han oferit les jugadores des que va començar la competició el passat 20 de març.

Les semifinals es juguen a anada i tornada i serà el dijous quan l’equip d’ADN Valencià es desplace fins al carrer de pilota del Verger (Alacant) per a acostar a tots els espectadors i espectadores la partida d’anada entre l’equip local CPV Beniarbeig-El Verger i el conjunt de Beniparrell.

Ana i Noelia Puertes, integrants d’esta última formació, van acabar primeres en la classificació (35 punts) una vegada es va posar el punt final a la fase regular. Les seues rivals Fanni, Aida i Maria van tancar esta fase de 14 jornades en quarta posició, amb un total de 31 punts.

Des de l’inici de la competició en el mes de març la igualtat ha sigut màxima en la part alta de la taula classificatòria i cada jornada una autèntica batalla per a anar sumant punts als casellers. Queda reflectit amb els quatre primers equips:

  1. Ajuntament de Beniparrell – 35 punts
  2. Bicorp Turismo Rural – 34 punts
  3. Estudi Martí Borbotó A – 32
  4. CPV Beniarbeig-El Verger – 31 punts

PARTIDA PRÈVIA
Abans de la disputa de la semifinal es podrà veure a les 11 hores una de les semifinals del Campionat Provincial d’Alacant en la categoria cadet dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) de raspall.

Ambdues partides es retransmetran en rigorós directe a través del nostre web www.adnvalencia.tv i també a través del nostre canal de YouTube. A més, una vegada finalitzada la retransmissió es deixarà el contingut disponible a estes plataformes per tal que es puga disfrutar ‘a la carta’.

Imatge: Federació de Pilota Valenciana

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *