Laya Sanchis, Carretera des del bressol.

PROTAGONISTES D’ADNVALENCIÀ: Laya Sanchis. Carretera.

Les tradicions valencianes es transmeten generació rere generació i un preciós exemple el tenim a l’esport del Tir i Arrossegament on hem trobat una protagonista excepcional que exemplifica els conceptes de TRADICIÓ i d’INTEGRACIÓ.
Tradició… perquè pràcticament des del bressol, la nostra amiga Laya Sanchis, va aprendre a estimar el món dels cavalls i va entrar en contacte amb l’esport valencià del Tir i Arrossegament. Esport que practica a dia de hui i on estem segurs que ens donarà molts i molt bons titulars en un futur ben pròxim.
Integració… perquè ella mateixa és l’exemple de que la dona té lloc de privilegi en tots els racons de la nostra cultura, i en este cas a l’esport del Tir i Arrossegament on a poc a poc es van afegint participants femenines a les competicions, oferint d’esta manera un preciós espectacle amb l’ingredient afegit de la joventut.
Molta atenció a l’entrevista que li vam fer a esta jove carretera valenciana.
El seu discurs és emocionant, es nota la seua passió pels animals, es nota el respecte que sent per les tradicions valencianes i realment emociona trobar una dona tan jove dedicada en cos i ànima a la pràctica, la defensa i la difusió de l’esport dels cavalls.